Typisk varierer studielån fra land til land

Student lån udbydes til studerende til at hjælpe dem med at betale de krævede gebyrer. Studielån generelt lavere i forhold til andre lån og er udstedt af regeringen det meste af tiden.

Typisk varierer studielån fra land til land. I Australien for eksempel kan studerende betale for universitetskurser ved hjælp af videregående bidrag ordning (HECS). Udvælgelseskriterium for HECS er baseret på den studerendes rang opnåede i folkeskolen afsluttende eksamen. HECS gebyrer er regeringen-subsidierede og er væsentligt billigere end fuld-gebyr betalende steder, som har lavere adgangskrav.

I Canada tilbudt studerende er normalt berettiget til lån fra den føderale regering, men ikke modstå lånet fra provins til provins. Lånet er utrolig interesse gratis indtil de studerende kandidater.

Studerende kan anvende på lån via deres provinsielle residence. Provinsen bopæl er normalt det sted, hvor du boede længe før du bliver en studerende.

Canada studerende lån (CSL) fastsætter et maksimum på 165 pr. uge på heltidsbasis og flere penge fra deres provinsen bopæl. Alle canadiske studerende kan også være berettiget til den canadiske Millennium Scholarship Foundation legat (CMS Grant) og andre tilskud fra deres provinsen bopæl.

Næsten alle, charteret banker i Canada har programmer for professionel studerende, som kan give flere midler end normalt i form af en kassekredit, undertiden med lavere rentesatser samt. Studerende kan også være berettiget til statslån, der er interesse gratis, mens i skolen på toppen af denne linje af kredit, som privat lån ikke tæller mod offentlige lån/tilskud.

Studerende i Irland nyde tredje niveau undervisningen skal være gratis siden 1997. For andre udgifter af studerende banker store en interesse frie system af lån.

I New Zealand tilbydes studerende lån dog kun til videregående studerende, der har bestået de kriterier, der er pålagt af regeringen. Fuldtids studerende kan kræve lån til både gebyrer og leveomkostninger, mens deltids-studerende kan kun kræve uddannelse institution gebyrer.

Gode ting, på parlamentsvalget i 2005 en politik fra Arbeiderpartiet er, at alle rentegebyrer på studerende lån bør afskaffes.

I USA kommer lån i mange form i dette land. Bemærket er de former og typer af lån:

Den føderale studielån lavet til studerende direkte: ingen betalinger indtil efter eksamen, men beløbene er ret begrænset.

Federal studielån lavet til forældre: meget højere hurtige lån grænse, men betalinger begynde straks.

Privat studielån lavet til elever eller forældre: højere grænser og ingen betalinger indtil efter endt uddannelse.

Føderal studerende lån lån voksede først og fremmest da de allerstørste lånegrænserne blev øget og midt – og øvre-indkomst studerende blev berettiget til Stafford subventionerede lån.

På den anden side uanset stigninger i akkumulerede gæld, der fandt sted, mest bachelor lån modtagere ser ud til at være i stand til at tilbagebetale deres lån med lidt besvær, så længe de har afsluttet deres uddannelser.

Men tilbagebetaling forpligtelser er langt mere vanskelig for professionelle elever, der oftentimes forlod deres institutioner med gæld på 100.000 eller værste, mere. Dette er også eller bachelor låntagere, der ikke gennemfører uddannelserne.

Måske, mere forskning vil give bedre indsigt og være en øjenåbner i hvordan gæld kan påvirke disse studerende, når de forlader videregående uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.